loading
REFIT
PRODAJNI PROGRAM

V našem prodajnem programu so izdelki in storitve, ki vam olajšajo delo z viličarjem. Svoje dejavnosti osredotočamo na vaše individualne potrebe, tako da se lahko osredotočite na svoj posel, medtem ko mi poskrbimo za vaše viličarje.

ReFiT
DODATNA PONUDBA

POTUJOČA DELAVNICA

V primeru težav z vašim transportnim sredstvom k vam pošljemo servisno ekipo s servisnim vozilom, ki je opremljeno kot potujoča delavnica. V njem imamo orodje in najnujnejše rezervne dele, da lahko napako odpravimo na mestu samem.

NADOMESTNI VILIČAR

Če ugotovimo, da mora vaš viličar na popravilo v delavnico, vam ponudimo možnost nadomestnega viličarja. Tako lahko s svojim delom nemoteno nadaljujete, medtem ko bomo mi poskrbeli za temeljit servis.

OBNOVA VILIČARJEV

Izredno smo ponosni na izkazano zaupanje naših partnerjev, za katere obnavljamo viličarje, saj je kompletna obnova viličarjev izvedena profesionalno. Obnova tako zajema mehansko, elektro ter ličarsko storitev oz. zahtevano predelavo.

PRIPRAVA VILIČARJA NA PERIODIČNI PREGLED

Za vas pripravimo viličar na zakonsko zahtevan periodični pregled ter uredimo ustrezno potrdilo pooblaščenega izvajalca ter uporabno dovoljenje.

TESTIRANJE IN REGENERACIJA TRAKCIJSKIH BATERIJ

Nudimo možnost pregleda, testiranja ter regeneracije trakcijskih baterij, ki se uporabljajo na viličarjih, saj imamo za to vse potrebne aparature, s katerimi izmerimo dejansko kapaciteto akumulatorske baterije, ter vam po končani regeneraciji predstavimo izboljšanje kapacitete na izpisu.

NADOMESTNI DELI

AKUMULATORSKE BATERIJE
Dobavljamo in vgrajujemo nove akumulatorske baterije za viličarje in delovne stroje, ki zahtevajo ciklične delovne baterije, ter vse vrste štartnih oz. zagonskih akumulatorskih baterij za osebna in tovorna vozila različnih proizvajalcev glede na zahtevan cenovni razred.

ENOFAZNI IN TRIFAZNI POLNILNIKI
V našem prodajnem programu imamo dobavo enofaznih ter trifaznih polnilnikov za akumulatorske baterije priznanega Italijanskega proizvajalca polnilnikov z močjo od 20 A pa do 200 A napetosti od 12V do 96 V.

DOBAVA KOLES, BANDAŽ IN GUM
Dobavljamo vse vrste koles, bandaž ter gum za viličarje in delovne stroje. Nudimo demontažo ter montažo super elastik gum za viličarje ter specialnih bandaž na 120-tonski stiskalnici, namenjeni za demontažo in montažo gum s posebnim orodjem.

VILICE
Vedno imamo na zalogi veliko količino vilic za viličarje različnih dimenzij in nosilnosti, prav tako različnih vrst ter modelov sedežev in rezervnih delov zanje.

ReFiT
POVPRAŠEVANJE

Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.