loading
POTEK SERVISA

Ko se viličar ustavi, to sproži verigo neugodnih posledic v delovnem procesu. Takrat morate poznati samo naše kontaktne podatke in že prihitimo na pomoč.

SERVISNA INTERVENCIJA S POTUJOČO DELAVNICO

Naša servisna vozila so opremljena kot potujoče delavnice z orodjem, najnujnejšimi rezervnimi deli, in vso potrebno diagnostično opremo, tako da lahko serviserji napako, ki je prisotna na viličarju, ugotovijo neposredno pri vas.

PREGLED VILIČARJA

Pri prvem ogledu viličarja natančno popišemo ugotovljene napak ter določimo smiselnostjo popravila. Seznanimo vas z dejanskim stanjem viličarja, prav tako pa tudi s potrebnimi popravili. Poleg tega vas vedno opozorimo na potrebna periodična vzdrževalna dela, ki jih predpisuje proizvajalec viličarja, saj s tem preprečujemo nenadne okvare. V primeru večjih okvar oziroma bolj zahtevnih popravil, ki jih je težko ali nemogoče izvesti pri vas, vam lahko ponudimo nadomestni viličar za čas popravila, vaš viličar pa istočasno odpeljemo na popravilo v svojo delavnico.

CELOSTNI SERVIS

Ker se še predobro zavedamo, da se pod servis viličarja ne razume samo menjava olja ter filtrov, in občasno še hladilne tekočine ter zavornega olja se dejansko posvetimo viličarju ter opravimo vsa zahtevana dela ter pregledamo viličar po navodilih proizvajalcev.

forklift-service-sales-hall-min
ReFiT
KONTAKT

Pošljite nam sporočilo in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času!